راه شهدا را با کار جهادی و تلاش مضاعف ادامه می‌دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۶۱۹
در مراسم بزرگداشت روز شهید عنوان شد:

راه شهدا را با کار جهادی و تلاش مضاعف ادامه می‌دهیم

به مناسبت گرامیداشت ۲۲ اسفند، روز شهید، مراسمی از سوی اداره فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در جوار مقبره دو شهید گمنام بوستان سیمرغ برگزار شد.
راه شهدا را با کار جهادی و تلاش مضاعف ادامه می‌دهیم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در آستانه سال جدید و در آخرین روز‌های اسفند ۱۴۰۰، مسئولان منطقه۱۳ و جمعی از شهروندان در مراسم گرامیداشت روز شهید که در جوار مقبره شهدای گمنام منطقه۱۳ برگزار شد، عهد و میثاقی دوباره با شهدای والامقام و آرمان‌های الهی امام شهدا بستند.


محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ در این مراسم، ۲۲ اسفند ماه، روز شهدا را فرصتی مغتنم برای تجدید بیعت با شهیدان دانست و گفت: فرصت و توفیق خدمت به مردم را مدیون رشادت‌ها و جانفشانی شهدا هستیم و در آستانه سال جدید، با تلاش مضاعف در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شناخت و کسب معرفت از شهدای والامقام گام بر می‌داریم.


شهردار منطقه۱۳ تاکید کرد: با انجام کار جهادی، انقلابی و خستگی ناپذیر، راه پر افتخار امام عظیم الشأن انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر را ادامه می‌دهیم.


او ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای سرافراز منطقه ۱۳ و ارج نهادن به صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران یادآور شد: درود و سلام خدا بر دل‌های صابر و دریایی پدران و مادران و خانواده‌های معزز و معظم شهدا، که پس از سال‌ها از عروج عزیزانشان، همچنان استوار و ثابت قدم، به ما و نسل‌های بعد از ما درس بردباری، صبوری و ایستادگی در برابر هدف می‌دهند و امیدوارم خداوند متعال همه ما را قدردان نعمت اسلام، انقلاب و شهدا قرار دهد.


مسعود حیدری نکو معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۳ نیز با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت گفت: اجرای مارش گروه هوانیروز، سخنرانی، مداحی و مولودی خوانی بخش‌های مراسم روز بزرگداشت شهدا در جوار دو شهید گمنام بوستان سیمرغ منطقه ۱۳ بود.

نظرات شما
ناشناس
United Arab Emirates
۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۷
شهدا نه معرفت راه داشتند و نه ایده پرداز بودند و مهمترین خصلت انها، بواسطه بی ارزش دانستن حیات و جهالت به عالم بسیار نگران کننده اخرت، نترسیدن از مرگ در جوگیری جمعی بود که جسارت را بشدت افزایش میدهد، اما حقانیت کاذب به جنگ افروزان بخشیدند تا بنام شهدا و حفظ ارمان انها، به ارمانهای انقلاب و قوانین و هستی مردم تاخته و کشور را ملک شخصی، و مردم را بردگان واجب الاطاعه و فاقد شعور و حق نظر بدانند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار